Παραιτήθηκε ο προέδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ωραιοκάστρου

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Tην παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου υπέβαλε ο Αθανάσιος Τσολακίδης μετά το σάλο που προκάλεσε η ξενοφοβική απόφαση του συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου να κηρύξει ανεπιθύμητα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία της περιοχής.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κυρίες / Κύριοι ,

Εδώ  και δεκαεπτά έτη υπηρετώ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με απόλυτη και αδιαμφισβήτητη συνέπεια , αφοσίωση και διακριτικότητα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλησα να συμμετάσχω στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου ήταν προκειμένου να προσφέρω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες μου , όντας γνώστης των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην ένταξη των παιδιών προσφύγων στα σχολεία , βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να βάλλομαι, χωρίς να έχω τοποθετηθεί ούτε προσωπικά ούτε μέσω της Ένωσης για το εν λόγω θέμα.

Ως εκ τούτου , για λόγους ευθιξίας , υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου.

Συνεπώς , από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Ένωσης και τις αποφάσεις του.

Με εκτίμηση ,

Τσολακίδης Αθανάσιος

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here