Παραίτηση Τάπα και από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Την παραίτηση του από μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε ο Δημήτρης Τάπας την Δευτέρα 22 Αυγούστου ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό σίτισης των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΕΓΕ.

«Σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και από αναπληρωτής Συντονιστής της. Προβαίνω σ΄ αυτή την ενέργεια για λόγους κομματικής και προσωπικής ευθιξίας» σημειώνει στην επιστολή του και  κάνει λόγο για «ανήκουστες και ψευδείς διαδόσεις» σχετικά με όσα γράφτηκαν  σε βάρος του.

Η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή, σε συνέντευξή της, σχολιάζοντας τις αναφορές του τοπικού Τύπου για  την υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των προσφύγων που φιλοξενούνται στις περιοχή,  είχε μιλήσει για ηθικό ασυμβίβαστο αφού η κόρη του κ. Τάπα έχει αναλάβει υπεύθυνη του κέντρου. Υπάρχει «τεράστιο ηθικό θέμα, ότι η Συντονίστρια του χώρου η κ.Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ.Τάπα, δηλαδή η κ.Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα που θα φέρνει ο πατέρας της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα αν κάτι δεν είναι όπως πρέπει» είχε τονίσει σε παρέμβασή της  η Αφροδίτη Σταμπουλή.

Σχετικο ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε και εδώ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here