Παππάς: Δεν έχουν θέση οι εκκλήσεις για παραίτησή μου-Δεν θα υποχωρήσουμε

«Δεν κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος 4339, αλλά μία συγκεκριμένη διάταξη» είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο υπουργός Επικρατείας εξαπέλυσε βολές κατά της Ν.Δ. λέγοντας ότι με τη στάση της έστειλε μήνυμα εγγύησης της αεροπειρατείας.

Μίλησε  για κλειστό κλαμπ καναλαρχών και σημείωσε ότι αυτό το καθεστώς δεν θα συνεχιστεί.
«Δεν έχουν θέση αυτή τη στιγμή οι εκκλήσεις περί παραίτησή μου αυτή τη στιγμή», είπε ο κ. Παππάς και σημείωσε ότι στο διγωνισμό που έγινε υπήρξαν τα πιο αυστηρά κριτήρια.

«Έχουμε μία καινούρια πραγματικότητα, εχθές η ΝΔ δήλωσε ευθαρσώς πριν το αποτέλεσμα ότι είτε κριθεί συνταγματικός είτε όχι, θα αλλάξουν το νόμο, στέλνοντας μήνυμα εγγύησης της αεροπειρατείας» είπε ο υπουργός.

Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά κρίνονται είπε ο υπουργός και τόνισε ότι  «το ΣτΕ έχει πάρει αποφάσεις οι οποίες κρίνονται, έκρινε συνταγματικό το κλείσιμο της ΕΡΤ η οποία είχε γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. «Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα παράδοξο το ίδιο το ΣΤΕ είχε αποφανθεί ότι το καθεστώς μη αδειοδότησης ήταν αντισυνταγματικό» είπε ο Νίκος Παππάς.

«Κάναμε ένα διαφανή διαγωνισμό, ο οποίος φέρνει στο δημόσιο 255 εκατ. για δέκα χρόνια, υπάρχει διάθεση να τοποθετηθούν τα κόμματα για το πόσο πρέπει να είναι το τίμημα, πρέπει να τοποθετηθούν τα κόμματα».

«Εάν κάποιος νομίζει ότι ο ομιλών θα γυρίσει στο γραφείο του και θα υπογράψει ένα χαρτί που θα λέει ότι όσοι λειτουργούν θα συνεχίσουν να λειτουργούν κάνουν λάθος» είπε ο Νίκος Παππάς.

«Συναντήσαμε σε αυτή την πορεία τεράστια νομικά και πολιτικά εμπόδια δεν σταματήσαμε, καλώς πορευθήκαμε, έτσι έπρεπε να τα κάνουμε τα πράγματα, έπρεπε ή να παγιοποιήσουμε το status quo που αναλάβαμε ή να κάνουμε τομές, επιλέξαμε να κάνουμε τομές και δεν θα υποχωρήσουμε» είπε ο υπουργός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here