Παππάς: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης αν είχαν οι εκβιαστές σχέση με τη ΝΔ

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις αν όντως ισχύει ότι οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα των εκβιαστών είχαν στενές σχέσεις με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας «στο Κόκκινο».

Οπως είπε, η κυβέρνηση «επιδιώκει μια κάθαρση στο χώρο» των ΜΜΕ και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το χώρο αυτόν. Ο κ. υπογράμμισε για μια ακόμη φορά  ότι στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου , για να σταματήσει να λειτουργεί υπό ένα καθεστώς ασυδοσίας.

Για τον αριθμό των αδειώνΟ κ. Παππάς ξεκαθάρισε πως μετά τον διαγωνισμό για τις 4 άδειες καναλιών εθνικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, θα ακολουθήσει η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών. Οπως αποκάλυψε αυτή «θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια. «Τα περιφερειακά κανάλια θα παίζουν ρόλο για την περιφερειακή ανάπτυξη», τόνισε ο κ.Παππάς.

Για τα δάνεια των ΜΜΕ

«Όλα τα δάνεια ελέγχονται είναι δουλειά της δικαιοσύνης, αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν», τόνισε ο κ. Παππάς.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here