Παππάς: Η ΝΔ ταυτίζεται πλήρως με το ΔΝΤ σε περικοπές μισθών, ομαδικές απολύσεις, α΄κατοικία, επικουρικές

ΦΩΤΟ: IN TIME(N. XAΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Η ΝΔ ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις και τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα. Είναι από τους ελάχιστους στην Ευρώπη και το κόσμο που επιρρίπτουν ευθύνες στη ελληνική κυβέρνηση και όχι στην παρελκυστική τακτική του Ταμείου, δικαιολογώντας όσους επιθυμούν μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ πέραν της συμφωνίας του Ιουλίου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς.

Οπως λέει ο υπουργός, με τη στάση και την συμπεριφορά της η ΝΔ  ζητεί να φύγει η σημερινή κυβέρνηση για να έρθει η ίδια που θα αποδεχθεί και θα εφαρμόσει τα μέτρα που απαιτεί το ΔΝΤ και αφορούν, την επιβολή ρήτρας στις επικουρικές, την παύση προστασίας στην πρώτη κατοικία, την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και τις περικοπές δαπανών, που σημαίνουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

«Επειδή δεν τα αποδεχόμαστε, ζητάει να παραιτηθούμε μήπως έρθει άλλη κυβέρνηση για να τα εφαρμόσει. Θα περιμένουν για πολύ ακόμα και θα ξαναχάσουν. Για την απόλυτη ταύτισή τους με το ΔΝΤ τους κρίνει καθημερινά ο λαός», επισημαίνει ο υπουργός.

Οπως σημειώνει με νόημα «αποτελεί θράσος του κ. Κουμουτσάκου να μιλάει για καταστροφή της οικονομίας ενώ εκπροσωπεί το κόμμα της ύφεσης του 25%. Και μάλιστα τη στιγμή που η οικονομία σταθεροποιείται».

 

 

 

 

.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here