Παππάς: Η ΝΔ μάχεται επιτυχώς για τον αυτοδιασυρμό της

 

Απάντηση στις συνεχείς αιτιάσεις της ΝΔ κατά του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, οι οποίες αναπαράγουν τα έωλα επιχειρήματα των αποτυχόντων καναλαρχών, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς. 

«Η ΝΔ δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της», τόνισε ο κ. Παππάς και συνεχίζει:

Δε χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν.

Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία αναφερόταν: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά».

«Για όλα αυτά -και για πολλά άλλα- ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή» κατέληγε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha, με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Ο «ισχυρός άνδρας» του καναλιού αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων: «Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha».

«Ο κ. Παππάς «σκοτώθηκε» τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Kαι λέω δεν μπορεί ρε παιδιά, ψέματα λένε. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία;» είπε, μεταξύ άλλων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here