Παππάς: Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με ΝΔ για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Ν.ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Αρκούντως συναινετικός εμφανίσθηκε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ενόψει της νέας συνεδρίασης της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του ΕΣΡ. Ο κ. Παππάς μιλώντας στην τηλεόραση του Ε χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας  να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχει χρόνος η Νέα Δημοκρατία να μετακινηθεί από το παρών στο ΝΑΙ».

«Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη Νέα Δημοκρατία και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», ανέφερε, παραπέμποντας την όποια εξέλιξη στην Διάσκεψη των προέδρων.

«Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές» είπε ο κ .Παππάς.

«Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε, είπε και επισήμανε πως κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία την νομοθέτησης είπε ο υπουργός ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών .

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε όπως τώρα έχουμε την δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here