Παππάς για Δένδια: Η ΝΔ βγάζει σπυριά όταν πληρώνουν οι ισχυροί

 

Απάντηση στη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Ν. Δένδια ότι θα επιστρέψει ως κυβέρνηση τα χρήματα στους καναλάρχες, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς. Οπως λέει χαρακτηριστικά, η ΝΔ αρρωσταίνει  όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί.

Η δήλωση:

«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή είναι η Ν.Δ. Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί.

Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον –εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».

ΝΔ: Να ξεπεζέψει από την αλαζονεία του

Στον κ. Παππά απάντησε η ΝΔ, όχι επί της ουσίας, αλλά καλώντας τον να ξεπεζέψει από την αλαζονεία του: «Καλό θα ήταν ο κ. Παππάς να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας. Ας μην ανησυχεί. Ο ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία θα απαλλάξουν σύντομα τη χώρα από το νόμο – έκτρωμα που κατασκεύασε».

Παππάς: Η ΝΔ κάνει ότι δεν κατάλαβε

Επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει ότι δεν κατάλαβε το ερώτημα που της απευθύναμε, αναγκαζόμαστε να το επαναλάβουμε:

Όταν η ΝΔ  «απαλλάξει τη χώρα» από το νόμο που δίνει για πρώτη φορά νόμιμες άδειες, θα επιστρέψει και τα 246 εκ στους ιδιοκτήτες καναλιών;

Ναι;

Ή όχι;

Έχει μια ευκαιρία απόψε το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει. Απλή ερώτηση που ζητά μια απλή απάντηση…

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here