Παππάς-Αρτεμίου: Περσινά ξινά σταφύλια

Ο υπουργός Επικρατείας  Νίκος Παππάς «κατηγορειται» για τα πάντα και το πιο πρόσφατο «σκάνδαλο» ειναι ότι….σχετιζεται με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου. Τον δε Αρτεμιου κατηγορουν ότι σχετιζεται με offshore (λες και υπάρχει δικηγόρος που να μην σχετίζεται με offshore).

Ο Παππάς σε δήλωσή του παραδέχεται ότι έχει σχέσεις και ότι πράγματι  ταξίδεψε  μαζί του στη Βενεζουέλα προτου ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, αλλά προφανώς το θέμα είναι «μπαγιάτικο» και  η ΝΔ με ό,τι θυμάται χαίρεται.

Μιλώντας ο Παππάς για το θέμα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» εκτίμησε ότι «πρόκειται για προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις» και πρόσθεσε ότι δεν είναι τυχαία η στοχοποίηση αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή με το θέμα των αδειών.

«Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει», είπε, «υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλαμε να διερευνήσουμε αν ήταν σκόπιμο ο  τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και να δούμε από κοντά και άλλες δυνατότητες, όπως την αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό. Καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είναι τυχαίο το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ούτε  τυχαία η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι, νομίζω μία αποτυχημένη προσπάθεια να αλλάξουμε την κουβέντα. Σήμερα είναι η ημέρα διάσκεψης των προέδρων και προέχει η προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ και όποιος αφήνει τέτοιου τύπου υπονοούμενα καλά θα κάνει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί τρέχανε οι βουλευτές της ΝΔ πανικόβλητοι προς την έξοδο όταν η κυβέρνηση μας έφερε τη ρύθμιση που απαγόρευε τη συμμετοχή σε οποιουδήποτε τύπου εταιρείας του εξωτερικού των πολιτικών προσώπων».

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος «μπαινοβγαίνει» στου Μαξίμου και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Τι απαντά η ΝΔ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ μετά τη συνέντευξη του κ. Παππά αναφέρεται: «Υπό το βάρος των σημερινών αποκαλύψεων, ο κ. Παππάς λύνει επιτέλους την ένοχη σιωπή του. Από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο.

Και αυτό για να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του ‘συντρόφου’ Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας!

»Ομολόγησε, δηλαδή, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου.

»Ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here