Πανελλήνια συγκίνηση για τον αγώνα της  Ντένιας με τον καρκίνο

 

 

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αγώνας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη που διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για τη νοσηλεία της νεαρής κοπέλας σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής

Μέσα σε λίγες ώρες στη σελίδα που δημιουργήθηκε για εκείνη στο facebook έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 6.000 άτομα στέλνοντας μηνύματα αγάπης και στήριξης στη νεαρή κοπέλα.

Η περίπτωση της είναι τόσο σπάνια – ένα στα 200 περιστατικά παγκοσμίως- που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το κόστος ωστόσο για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια της. Την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο για την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειας της.

Η Ντένια χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ξεπεράσει την περιπέτεια της και να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ.

Η ίδια στη σελίδα που δημιουργήθηκε για εκείνη στο facebook αναφέρει :
«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θά μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here