Παινεύουν τον Μητσοτάκη ότι έγινε δότης μυελού των οστών…

Περιηγούμενος στην έκθεση Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος  Μητσοτάκης  πήγε στο  περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (τιμώμενης χώρας στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS και της Αστυνομίας.

Κατά την ξενάγηση, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε και στο περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Ελπίδα», όπου έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Το ότι απλώς δήλωσε την επθυμία του να γίνει δότης προβλήθηκε από κανάλια και ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες  στη ΝΔ ως ηρωϊκή πράξη και ως τετελεσμένο -λες και γίνεσαι δότης δηλώνοντας απλώς το ονοματεπώνυμό σου…. «Εγινε δότης μυελού ο Μητσοτάκης» αναφέρουν, ίσως γιατί δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι στην πράξη να φανείς όντως χρήσιμος σε έναν συνάνθρωπό σου που χρειάζεται μυελό των οστών ή μάλλον γιατί παρότι το ξέρουν, δεν τους πειράζει η υπερβολή προς άγραν ψηφοφόρων

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here