Πέτρα Ολύμπου: Μπάλες ποδοσφαίρου ζήτησαν από τους εθελοντές της Πιερίας τα προσφυγόπουλα

Παιδικές τροφές, είδη κουζίνας αλλά και κουβέρτες προσέφεραν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας σε 85 προσφυγικές οικογένειες που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας «Πέτρας Ολύμπου».

Ορισμένοι κάτοικοι της Πιερίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και συγκέντρωσαν διάφορα είδη, τα οποία μεταφέρθηκαν με δύο τρέιλερ στην Πέτρα Ολύμπου.

Έπειτα από συνεννόηση με τη στρατιωτική διεύθυνση της δομής, διανεμήθηκαν στις οικογένειες, οι οποίες μένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, συζήτησαν με τους εκπροσώπους των προσφύγων της δομής και συμφώνησαν κατά την διάρκεια λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου», 450 παιδιά ηλικίας 3-10 ετών, να επισκεφτούν τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και να φιλοξενηθούν στο πλαίσιο των πρωινών εκδηλώσεων του Χωριού, στο διάστημα 19-22 Δεκεμβρίου 2016.

Επειδή, μάλιστα, τα παιδιά ζήτησαν από τους εθελοντές να τους βρουν μπάλες, η Ομάδα Δράσης απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει κάποια μεταχειρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλεϊ και επιθυμεί να την δωρίσει, να την πάει στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (καθημερινά 09:00 – 21:00).

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here