Πέθανε ο 90χρονος δημοσιογράφος Στάθης Ευσταθιάδης -έγραφε μέχρι την τελευταία ημέρα…

Πέθανε σήμερα ο δημοσιογράφος Στάθης Ευσταθιάδης που μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν στο γραφείο του στο Βήμα και έφραφε

To τελευταίο άρθρο του Στάθη Ευσταθιάδη δημοσιεύεται στο σημερινό Βήμα με τίτλο «Οι πονοκέφαλοι και οι προτεραιότητες του Τραμπ»

Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1925. Φοίτησε στο Βαρβάκειο και στη συνέχεια στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Λωζάννης και στο Τμήμα Διπλωματίας και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Ηταν δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και του International Press Institute, που εδρεύει στη Βιέννη, και διαπιστευμένος ανταποκριτής του Βήματος από τη δεκαετία του ’60 στην Ουάσινγκτον και στον ΟΗΕ.

Τιμήθηκε με το Βραβείο του Ιδρύματος Δημοσιογραφίας Μπότση και της Ακαδημίας Αθηνών για το ήθος και την έντιμη δημοσιογραφία. Ηταν επίσης μέλος της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών και του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και του Τιμητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here