Ο Ν. Νικολόπουλος τοποθετείται πιθανότατα β΄αντιπρόεδρος της Βουλής

Τον βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο αναμένεται να προτείνει -σύμφωνα με  πληροφορίες- η κυβέρνηση για τη θέση του β’ αντιπροέδρου της Βουλής.

Να σημειωθεί οτι ο κ. Νικολόπουλος έχειστείλει  επιστολή  στον  πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και του ζητά να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, «ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».

Στην επιστολή του ο Νίκος Νικολόπουλος έθιγε και το θέμα της δικής του μη συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε «παιχνιδάκι σκιών» με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με «λερωμένα» χέρια και πρόσωπα».

Μάλιστα, ζητούσε από τον κ. Καμμένο να τοποθετηθεί και να εξηγήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις σχετικά με τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήταν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν.

Οι ΑΝΕΛ απάντησαν στην επιστολή του βουλευτή με μια λιτή επιστολή στην οποία υπογράμμιζαν πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Νίκο Νικολόπουλο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here