Ο Μιχελογιαννάκης βγήκε..στο βουνό. Δεν ψηφίζει αυτό το ασφαλιστικό

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης είναι ο πρώτος βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας που βγήκε στο αντάρτικο και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το ασφαλιστικό εάν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές. Ο ίδιος χαρακτήρισε εγκλήματα  τα μέτρα που προβλέπονται και σημείωσε πως αν τα ψηφίσει δεν θα μπορεί να πάει ούτε στο περίπτερο!

«Τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω!», είπε της βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη. «Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα. Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό;», τόνισε και  κατηγόρησετη τρόικα ότι ζητά παράλογα πράγματα για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό

Ο κ. Μιχελογιαννάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της  τα αγκάθια του φορολογικού, του ασφαλιστικού και του μεσοπρόθεσμου. «Παρόλα αυτά ο Τσίπρας, με 153 μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση εάν μας ακούσει. Τα λέμε, αλλά που είναι η λογική. Εάν προχωρήσουν αυτά είναι λάθος κι εγκλήματα».

Για τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων απάντησε πως «Η αριστερά όχι μόνο πρέπει να είναι ηθική, αλλά πρέπει και να το δείχνει» 

«Δυστυχώς μια σειρά από ζητήματα μας έχουν κάνει να χάσουμε το αξιακό μας πλεονέκτημα. Χάνουμε και το αντιμνημονιακό μας κοστούμι, τι θα γίνουμε στο τέλος;», κατέληξε. 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here