Ο μικρός Μπεν που χάθηκε στην Κω -άλλη μία φάμπρικα παραγωγής ανύπαρκτων ειδήσεων

Η Daily Mail, μιε βρετανική εφημερίδα εντυπωσιασμού,  ανανέωσε (όπως σχεδόν κάθε χρόνο) το θέμα του μικρου Μπεν που είχε χαθεί στην Κω πριν από 25 χρόνια

«Σύλλογοι αναζήτησης του Μπεν», σωματεία, χορηγίες, ντετέκτιβς από την Βρετανία και την Ελλάδα, ΜΜΕ, δικηγόροι, όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτή την ιστορία για την οποία ποτέ δεν υπήρξε ουτε ένα στοιχείο που να μην αποδείχθηκε μυθοπλασία.

Τη μια χρονιά τον έβρισκαν υιοθετημένο σε άλλο νησί, μετά έλεγαν ότι ζει υιοθετημένος στη Ρωσία, μετά ότι τον είχαν κλέψει και μεταπωλήσει Ρομά, μετά ότι τον πάτησε αυτοκίνητο και ο οδηγός του έξαφάνισε το πτώμα του παιδιού… Τώρα ξαναφέρνουν στο προσκήνιο ένα παλιο σενάριο ότι το παιδί είχε σκοτωθεί από εκσκαφέα

Στηρίζουν το «νέο» στοιχείο στο ότι τώρα κάποιος θυμήθηκε ότι πριν από 25 χρόνια είχε δει τον χειριστή του εκσκαφέα ιδρωμένο και να τρέμει….

Ο άνθρωπος για τον οποίο μιλουν πέθανε πέρσι ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και ήταν από εκείνους που βοηθούσε πάντα στις έρευνες. Επειδή το τότε ηλικία 21 μηνών αγοράκι είχε εξαφανιστεί κοντά στο οικόπεδό του, όπου όντως γίνονταν εργασίες εκσκαφής, ο άνθρωπος είχε αφήσει να γίνουν έρευνες παντού -και εκσκαφές.

Ομως ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα που να υποδηλώνει ότι το παιδάκι χτυπήθηκε από εκσκαφέα όπως λένε τώρα

Το δημοσίευμα
Όπως σημειώνεται σε τωρινό δημοσίευμα της «Daily Mirror», «οι βρετανοί αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα ότι  μπορεί να συνεθλίβη από εκσκαφέα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, «αγνώστων στοιχείων μάρτυρας φέρεται να έχει πει πρόσφατα στους αστυνομικούς ότι είδε τον χειριστή  «να είναι ιδρωμένος και να τρέμει» μετά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα όπου πήγε να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Όταν το 2012 είχαν γίνει ανασκαφές στο οίκημα που είχε ανεγερθεί στον χώρο όπου ο χειριστής και ιδιοκτήτης του χώρου  είχε κάνει το 1991  εκσκαφές, είχε σπεύσει να βοηθήσει. Δεν είχε βρεθεί τίποτε. Τα μπάζα εξάλλου δεν μπορεί να είχαν μεταφερθεί τότε σε άλλο σημείο επειδή ο ίδιος χειριζόταν τον εκσκαφέα που έκανε μεταφορές χωμάτων για τη διαμόρφωση του χώρου μόνο εντός του συγκεκριμένου οικοπέδου. Δεν υπήρχε φορτηγό για να μεταφέρει άλλού χώματα από το συγκεκριμένο οικόπεδο τότε. Θα μπορούσε να το κάνει μόνον ο ίδιος, αν σκότωσε σε ατύχημα το παιδάκι και μετά το εξαφάνισε. Αυτό τουλαχιστον υπαινίσσονται οι Βρετανοί.

Και ποιος είναι ο μυστηριώδης μάρτυρας; Γιατί σιωπούσε 25 χρόνια; Για να προστατεύσει τον φίλο του; Η απεναντίας μιλάει τώρα (αν όντως μιλάει) επειδή ακριβώς κανείς δεν μπορεί να τον διαψεύσει;

Όσο δεν υπάρχουν στοιχεία και κάποιοι επιμένουν επι 25 χρόνια σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία σεναρίων μόνον και μόνον  για να κρατούν το θέμα «ζωντανό», τότε μπορούμε νομίζω να εικάσουμε ότι υφίσταται θέμα εκμετάλλευσης της εξαφάνισης ενός παιδιού…

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here