Ο Μαρινόπουλος εξαγόρασε την ΚΡΟΝΟΣ- Ανοίγουν 80 θέσεις εργασίας

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του δικτύου των 18 καταστημάτων της εταιρείας «Κρόνος – Ν. Καρακίτσος ΑΕΒΕ» του  Νομού Αχαΐας, στη  Μαρινόπουλος Α.Ε., μετά τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ανοίγοντας 80 νέες θέσεις εργασίας.

Στη σχετική ανακοίνωση, η Μαρινόπουλος εντάσσει πλέον στο δίκτυό της την ΚΡΟΝΟΣ, την κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αχαΐα, «συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην ελληνική παραγωγή» Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρόνος θα διατηρήσει την επωνυμία της, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με βασικό κριτήριο την προώθηση της τοπικής παραγωγή .

«Η στρατηγική ανάπτυξη της Μαρινόπουλος Α.Ε. χαρακτηρίζεται από τη στροφή μας προς το ελληνικό επιχειρείν και τη στήριξη των τοπικών Κοινωνιών και Οικονομιών. Η διεύρυνση του δικτύου μας στην περιοχή του Ν. Αχαΐας, με την εξαγορά της Κρόνος αποτελεί στρατηγική απόφαση. Πρόκειται για την ουσιαστική ένωση των δυνάμεων μίας ισχυρής και εύρωστης τοπικής αλυσίδας με τη δυναμική της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανεμπορίου της χώρας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., Γιώργος Βογιατζάκης.

Από την πλευρά του, ο Φοίβος Καρακίτσος, ο οποίος παραμένει στην εταιρεία σε θέση ειδικού συμβούλου, επεσήμανε: «Με την οικογένεια Μαρινόπουλου μας συνδέουν κοινοί στόχοι και κοινά οράματα στήριξης της τοπικής αγοράς και της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους τοπικούς παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταξύ μας συμφωνία. Μία νέα δυναμική εποχή για τα καταστήματα Κρόνος ξεκινά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here