Ο Κώστας Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ-Ποιός είναι

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ.ΛΙΑΚΟΣ)

Με ποσοστό 76% ο Κώστας Δέρβος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.Η εκλογική διαδικασία έληξε στις 6:00 μ.μ. της Κυριακής και η συμμετοχή ξεπέρασε το 96%.

Έπειτα από αίτημα των δύο υποψηφίων προέδρων, του Ανδρέα Καρασαρίνη και του Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου.

Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ανοικτή καταμέτρηση σε Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Τα αποτελέσματα

Ψήφισαν 894 Σύνεδροι

  • Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)
  • Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)
  • Λευκά: 6 (0,67%)
  • Ακυρα: 13 (1,45%)

Ποιός είναι ο Κ. Δέρβος

Ο 32χρονος Κώστας Δέρβος γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.   Διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.   Το 2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.Το 2009 ο Κωνσταντίνος Δέρβος άρχισε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.

Το 2013 εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Το 2014 συνέχισε να εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας,

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here