Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε Μητσοτάκη για τις σημειώσεις στο σπίτι της Ρούπα

Τα γραφεία της ΝΔ επισκέφθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κων. Τσουβάλας και σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις σημειώσεις που βρέθηκλαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπας στην Ηλιούπολη, όπου φέρεται να υπάρχει αναφορά στο όνομά του καθώς και σε αυτό του Αντ. Σαμαρά. 

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα νωρίτερα το πρωί της Τρίτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στους δύο πολιτικούς τους οποίους επίσης ενημέρωσε για τα ευρήματα των ερευνών της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του vima.gr στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη όπου και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε «σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς».

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνεχίζει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα υπήρχαν αναφοράς σε επιχειρηματίες και πολιτικούς με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here