Ο Αντώναρος θέλει τον Μειμαράκη υποψήφιο στις εκλογές της ΝΔ

 

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με πολύ αυθεντικό, πειστικό τρόπο επανατοποθέτησε την Νέα Δημοκρατία στον κεντροδεξιό χώρο με κεντροδεξιό στίγμα με λόγο ενωτικό, με λόγο ηπιότητας με λόγο συναίνεσης, όπως έκανε παλιότερα και ο Κώστας Καραμανλής και όπως έκανε καταρχάς ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.»

Για τους  λόγους αυτούς, ο Ευάγγελος Αντώναρος , ζήτησε από τους νεοδημοκράτες να προτείνουν στον Βαγγέλη Μειμαράκη να είναι υποψήφιος  στις εκλογές του κόμματος.  «Εγώ εκείνο το οποίο θέλω αυτή τη στιγμή είναι να συνταχθούν όλοι οι νεοδημοκράτες που αγαπούν αυτό το χώρο πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να του ζητήσουν να είναι υποψήφιος», τόνισε.

O E. Aντώναρος, στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, θεωρείται από πολλούς ότι εκφράζει με τις απόψεις του και τη βούληση του πρώην πρωθυπουργού.

Σχολιάζοντας όσα έγραψε στο Twitter, τα οποία στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε:

«Έχω διαφωνία όταν κάποιοι προερχόμενοι από τις παρυφές της άκρας δεξιάς προσπαθούν τις δικές τους απόψεις να τις επιβάλουν ως κρατούσα άποψη στη ΝΔ. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι «τον Μάιο του 2012 επί ηγεσίας του κ. Σαμαρά η ΝΔ έφτασε στο ιστορικό της χαμηλό» και πρόσθεσε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέλαβε ποσοστό κάτω από 20% και το έφτασε στο 28%.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here