ΟΤΕ: Προσλήψεις νέων σε διάφορες ειδικότητες

Προσλήψεις νέων σε διάφορες ειδικότητες έχει προκηρύξει ο ΟΤΕ σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

  • Τεχνικούς Πεδίου, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε Ακαρνανία, Αρκαδία, Καβάλα, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Χανιά και Χίο.
  • B2B Account Managers, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
  • Tεχνικούς Υπηρεσιών & Υπηρεσιακών Συστημάτων, στον Νομό Αττικής.
  • Πωλητές καταστημάτων, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μαζί με τις προσλήψεις του 2013 και 2014, ο όμιλος ΟΤΕ θα έχει προσλάβει πάνω από 2.000 νέους και νέες μέσα σε 2,5 χρόνια.

Δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των προσλήψεων που θα κάνει σε αυτή τη φάση ο ΟΤΕ. Εκτιμάται πάντως ότι ο τελικός αριθμός θα συναρτάται και με τον αριθμό των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν με την εθελουσία που βρίσκεται σε εξέλιξη (κατατίθενται οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους).

Ο όμιλος ΟΤΕ υποδέχεται τους νέους εργαζομένους με ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!». Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του ομίλου ΟΤΕ με επίκεντρο τον πελάτη.

Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here