Ομολογεί η Ν.Δ δοσοληψίες με τον υπόδικο εκδότη της Ακρόπολης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΜΙΣΙΝΑΣ)

Αν και επιχείρησε να στείλει την ..μπάλα στην εξέδρα, η ΝΔ με την ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε για το θέμα των σχέσεων που φέρεται να είχε με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση εκβιασμών, εκδότη της Ακρόπολης Παν. Μαυρίκο, ομολογεί στην ουσία την ύπαρξή τους.

Από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι υπάρχει κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του κόμματος προς τον κ. Μαυρίκο, το 2010. Η ΝΔ δεν μπαίνει ωστόσο στον κόπο να διευκρινίσει για ποιές υπηρεσίες εκόπη το απλήρωτο αυτό τιμολόγιο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό, τη νεκρή οικονομία, τον πρωτοφανή αυταρχισμό και το σκληρό κομματικό Κράτος.

Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. Όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010. 

Πέραν τούτου ουδέν».   

Η ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανταπαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνει ότι είχε δοσοληψίες με τον υπόδικο για εκβιασμούς  και τονίζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό.

Η ΝΔ, μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού τιμολογίου, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς Π .Μαυρίκος είχε δοσοληψίες μαζί της έναντι παχυλής αμοιβής. Τα υπόλοιπα ερωτήματα όμως παραμένουν για τη ΝΔ και τον κ .Μητσοτάκη.

Ποιες ακριβώς ήταν οι υπηρεσίες που παρείχε ο Π. Μαυρίκος στη ΝΔ ; Για ποιό λόγο αναφέρεται το Ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής και επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις με ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο και χρησιμοποιούσε για την προπαγάνδα της.

O κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here