Ολάντ για βίντεο του ISIS: Δεν μας τρομάζουν οι απειλές

«Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας». Με αυτό το σχόλιο  ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αντέδρασε στο βίντεο του ISIS. «Τα πλάνα με τους εννέα τζιχαντιστές «δεν κάνουν τίποτε παραπάνω από το να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων» λέει.

«Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας» ανέφερε  Ολάντ σε δηλώσεις του στο προεδρικό μέγαρο στο Νέο Δελχί, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.

«Ο λόγος που έλαβα μέτρα για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ήταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή παραμένει και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες» πρόσθεσε ο γάλλος πρόεδρος.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίας έχουν αναγνωρίσει τα οκτώ μέλη της ομάδας των τζιχαντιστών που διέπραξε τις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά δεν έχουν μέχρι στιγμής κατονομάσει δύο καμικάζι του Σταντ Ντε Φρανς, οι οποίοι είχαν πάνω τους πλαστά συριακά διαβατήρια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here