Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ

Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλούν τα συνδικάτα, τα σωματεία εργαζομένων, πολιτικές οργανώσεις καθώς και κινήσεις και συλλογικότητες πολιτών, ενόψει των εγκαινίων της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΠΟΕΔΗΝ, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Έπισης στις 18:00 το απόγευμα καλεί σε συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ, έχοντας ως σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Αριστοτέλους.

Σε συγκέντρωση στην Καμάρα στις 18:00 η ώρα καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με τις επιτροπές αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού, το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, και διάφορα ακόμη σωματεία και συλλογικότητες.

Η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση τη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου, στις 17:30, ενώ για την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας.

Τέλος, πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει και η συνέλευση του «No Border», όπου θα υπάρχει και συμμετοχή προσφύγων, και η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 η ώρα το απόγευμα από την πλατεία Συντριβανιού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here