Οι Κερκυραίοι υποδέχτηκαν θερμά τον Γιαννιώτη -κλαδί ελιάς από τη μητέρα του

Ιιδιαίτερα θερμή  υποδοχή επιφύλαξαν στον ασημένιο-χρυσό  Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, εκατοντάδες συμπτριώτες του στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Κέρκυρα. Μαζί του φυσικά και η σύζυγός του Ισμήνη, που περιμένει το πρώτο τους παιδί.

giannη μητέρα του με ένα κλαδί ελιάς

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ολυμπιονίκη έφθασε στο νησί χτες το βράδυ και στο αεροδρόμιο δενπεριμενανμόνον γνωστοί και φίλοι, αλλά και  Κερκυραίοι που τον γνώρισαν μέσα από την οθόνη της ΕΡΤ και ήθελαν να του σφίξουν το χέρι -εκείνο το χέρι που πέρασε κάτω απο το φίνις καιέδωσε το χρυσό στον Ολλανδό.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, χαμογελαστός, χαρούμενος αλλά όπως πάντα σεμνός, χαιρέτησε και φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους όσοι τον περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο

Παρόντες εκεί φυσικά και ο  δήμαρχος Κερκυραίων Κ. Νικολούζος και η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή.

Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, εδώ ξεκίνησα να κολυμπάω, εδώ έμαθα τα πρώτα κολυμβητικά «βήματα» μου, είναι πολύ όμορφο που γύρισα εδώ και τελειώνει η καριέρα με  τόσο ωραίο τρόπο» είπε ο Ολυμπιοινικης. «Οφείλω πολλά στο νησί μου. Ήταν αυτό που με έκανε να αγαπήσω την θάλασσα και νομίζω ότι την Τρίτη που ήταν ο αγώνας, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που κολυμπούσα τόσο πολύ στην θάλασσα και μάλιστα όσο αφορά την τακτική και το κύμα που συνάντησα στο Ρίο,  με βοήθησε η θάλασσα της Κέρκυρας και όσο είχα μάθει σε αυτήν»

Στη συνέχεια ο Ολυμπιονίκης επισκέφτηκε το χώρο στον οποίο άρχισε να κολυμπάει, τα γραφεία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, όπου είχε και εκεί μαζευτεί πλήθος κόσμου, ώστε να δει τον Έλληνα ολυμπιονίκη και να τον συγχαρεί για την τεράστια αυτή διάκρισή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here