Οικονομική καμπάνια οπαδών της Σέλτικ υπέρ φιλανθρωπικών φορέων της Παλαιστίνης

Στο πρώτο αγώνα για τα play off του Champions League, στη Γλασκώβη πριν μιά βδομάδα, μεταξύ της Σέλτικ και της ισραηλινής Μπερ Σερβά που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, μεγάλη μερίδα οπαδών της Σέλτικ, σήκωσαν παλαιστινιακές σημαίες μέσα στο γήπεδο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελεύθερης Παλαιστίνης.

σελτικ οπαδοι

Την κίνησή τους δεν την είδε με καλό μάτι η ΟΥΕΦΑ, η οποία απαογορεύει τις πολιτικές εκδηλώσεις στα γήπεδα και κάλεσε σε απολογία την Σκωτσέζικη ομάδα στις 22 Σεπτεμβρίου, απειλώντας την με πρόστιμο.

Σε απάντηση της κλήσης αυτής, φίλαθλοι της Σέλτικ κάλεσαν τους οπαδούς της ομάδας να συνεισφέρουν οικονομική ενίσχυση σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Παλαιστίνη συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα πάνω από 85.000 λίρες.

Οι φίλοι της Σέλτικ δημιούργησαν την καμπάνια με τίτλο #matchthefineforpalestine προκειμένου να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους. Από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν τα μισά θα δοθούν στον οργανισμό «Medical Aid Palestine» για τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και τα άλλα θα ενισχύσουν το Πολιτιστικό κέντρο Lajee στο στρατόπεδο προσφύγων της Αίντα.

 

Η Σέλτικ είχε νικήσει την Χάποελ Μπερ Σεβά με 5-2 στη Γλασκώβη και η ρεβάνς θα γίνει σήμερα στο Ισραήλ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here