Ξυλοκόπησαν τον διοικητή της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΜΙΣΙΝΑΣ)

Αγνωστοι ξυλοκόπησαν τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το απαράδεκτο επεισόδιο έγινε στην συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστημίου, μετά το τέλος της αντιφασιστικής πορείας διαμαρτυρίας για εμπρηστική επίθεση στο κτίριο φιλοξενίας προσφύγων της Νοταρά 26 ενώ οι διαδηλωτές είχαν απομακρυνθεί.

Ο διοικητής της Τροχαίας κινείτο πεζός στην περιοχή καθώς εκτελούσε την υπηρεσία του. Μια ομάδα τεσσάρων ατόμων πλησίασε τον ένστολο αστυνομικό, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε.

Ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών σώθηκε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του όχλου από παρέμβαση ενισχύσεων και ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών δυνάμεων πέριξ των Εξαρχείων. Αμέσως μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 401 ΓΣΝ, όπως και ο υφιστάμενός του που επίσης τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταία ενημέρωση ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έχει τις αισθήσεις του και τα τραύματά του κρίνονται ελαφρά.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στο Πολυτεχνείο, όπου ομάδες αντιεξουσιαστών έβαλαν φωτιές σε κάδους, με αποτέλεσμα η αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία επί της Πατησίων έως και τα μεσάνυχτα, όπου έλαβαν τέλος και τα επεισόδια.

Οι δράστες μετά την επίθεση εξαφανίσθηκαν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here