Ξανά στο «τιμόνι» της Ενωσης Δικαστών ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης του ΣτΕ που αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα. Εκτός από τον κ. Αντωνόπουλο,  ο οποίος ανέλαβε   για δεύτερη θητεία τα καθήκοντα του προέδρου, αντιπρόεδρος εξελέγει ο πάρεδρος Ευάγγελος Αργυρός, γενική γραμματέας η εισηγήτρια Ευτυχία Κοράκου, ταμίας ο εισηγητής Νικόλαος Νικολάκης και μέλος ο σύμβουλος Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.

Σημειώνεται ότι ο κ.Αντωνόπουλος ως πρόεδρος της Ενωσης είχε εκδώσει ανακοίνωση, αμέσως μετά την διακοπή της συνεδρίασης  της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες από τον πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου Ν.Σακελλαρίου, λόγω κλίματος. Με αυτήν ουσιαστικά αποδεχόταν τις θέσεις του προέδρου, γεγονός που προκάλεσε τις παραιτήσεις από το συνδικαλιστικό όργανο των αντιπροέδρων Χρήστου Ράμμου και Κατερίνας Σακελλαροπούλου.  Αυτό όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν εμπόδισε την επανεκλογή του κ.Αντωνόπουλου.

         

  

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here