Ν. Κακλαμάνης επιπλήττει Αδωνι για το «σόου» στη Βουλή κατά Φλαμπουράρη (βίντεο)

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Την έντονη αντίδραση ακόμη και του προεδρεύοντος της Βουλής Ν. Κακλαμάνη, προκάλεσε η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και το σόου του Αδωνι γεωργιάδφη στο κοινοβούλιο κκατα της κυβέρνησης με αφορμή την υπόθεση Φλαμπουράρη.

Αγανακτώντας από τις συνεχείς διακοπές και παρεμβάσεις του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη κατά την συζήτηση στη Βουλή επερώτησης της ΝΔ για την διαφθορά, ο κ. Κακλαμάνης  είπε σε έντονο ύφος ότι όλα τα στοιχεία θα τα ελέγξουν οι ορκωτοί λογιστές, αλλά ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε να θορυβεί. Ο Ν. Κακλαμάνης του έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις κι σε οξύ ύφος επαναλαμβάνοντας: «για πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα σας αφήσω να το συνεχίζετε; Προσέξτε όλοι καλά». Η παρέμβαση ήταν τόσο έντονη που ακολούθησε σιγή ορισμένων δευτερολέπτων. Η σιγή διακόπηκε από τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Ν. Κακλαμάνη.

Παπαγγελόπουλος: Πλήττουν τους λαοφιλείς πρωθυπουργούς χτυπώντας το περιβάλλον τους

«Τους λαοφιλείς Πρωθυπουργούς, και δεν αναφέρομαι μόνο στον σημερινό, ένας έξυπνος τρόπος να τους πλήξεις είναι να χτυπάς το περιβάλλον του. Είναι πάρα πολύ καλός ο Φλαμπουράρης. Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά αυτό» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά τη συζήτηση στη Βουλή επερώτησης της Ν.Δ για την διαφθορά.

Απαντώντας μάλιστα στις αιτιάσεις του Αδωνι Γεωργιάδη που χαρακτήρισε φοροκλέφτη τον υπουργό Επικρατείας είπε: «Η παράταξή σας, την οποία την γνωρίζω πολύ πριν από σας, πάντα ήταν συναινετική, του διαλόγου και του πολιτισμένου κλίματος».

Όσον αφορά τις κατηγορίες της ΝΔ κατά του Αλ. Φλαμπουράρη ο κ. Παπαγγελόπουλος υπογράμμισε: «Ολα αυτά θα κριθούν στην πορεία. Στις 17 Νοεμβρίου που κατατέθηκε η ερώτηση οι βουλευτές θεωρούν ότι ο Αλ. Φλαμπουράρης ακόμη κατείχε τις μετοχές της εταιρείας. Η αλήθεια είναι ότι οι μετοχές έχουν μεταβιβαστεί από 25 Σεπτεμβρίου και με συμβολαιογραφικό έγγραφο και η πρώτη δόση έχει προθεσμία να κατατεθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου».

«Όταν μετά τις εκλογές ειδοποιήθηκε ότι θα αναλάβει υπουργικό θώκο, έκανε παύση, υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης, μεταβίβασε την εταιρεία του. Αποξενώθηκε από την εταιρεία με την παράδοση των μετοχών», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και με αφορμή τις διαμαρτυρίες της ΝΔ ότι μεταβίβαση έγινε με πληρεξούσιο αναρωτήθηκε: «Αυτή η συμπεριφορά είναι μείζον θέμα; Αν έκανε την μεταφορά με συμβολαιογραφικό ή πληρεξούσιο;».

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here