«Ντρίμπλα» Κοντονή κατά Grexit. Τετάρτη το ραντεβού με ΟΥΕΦΑ

 Βάζει νερό στο κρασί του ο Σταύρος Κοντονής αντί να βάλει χέρι στο περίφημο αυτοδιοίκητο. Κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για τον αθλητισμό, που ξεκίνησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε τροποποιήσεις, ώστε να αποφευχθεί το Grexit στο ποδόσφαιρο. «Εμείς δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει όμως να βάλουμε ένα τέλος στο ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας» τόνισε χαρακτηριστικά, δείχνοντας διαλλακτικότητα και καλοπιστία.                                            
Ζητούμενο είναι να βρεθεί ο κοινός τόπος, ώστε και η εξυγίανση να προχωρήσει και το ενδεχόμενο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις να απομακρυνθεί οριστικά.
Το κρίσιμο ραντεβού με τον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο τελικά πήγε μια ημέρα μετά, την Τετάρτη, καθώς ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παραστεί στην κηδεία της μητέρας του προέδρου Μισέλ Πλατινί.                                                    
Το πρωϊ ο  γνωστός ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ άναψε φωτιές, δηλώνοντας στο MEGA ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει  το αθλητικό νομοσχέδιο με την τωρινή του μορφή αν πρώτα δεν υπάρξει αντιπρόταση. «Εαν το Grexit του ποδοσφαίρου είναι πιο ισχυρό από αυτό της οικονομίας, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα. Δεν μπορείς να καταργείς κάτι χωρίς να υπάρχει άλλη πρόταση» υπογράμμισε.
Το απόγευμα ο Τέρενς Κουϊκ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Επί της Αρχής, ψηφίζουμε ναι. Στηρίζουμε τον αγώνα του Κοντονή κατά της βίας. Ζητάμε συζήτηση (επιφύλαξη) για κάποια άρθρα που ενδεχομένως προκαλούν ποδοσφαιρικό Grexit».
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here