ΝΔ: Στο πλευρό των καναλαρχών-Τέλος σε κάθε σκέψη για μαύρο

Να εγκαταλείψει οριστικά κάθε σκέψη για «μαύρο» στα κανάλια καλεί τους κυβερνώντες η Νέα Δημοκρατία, μετά την προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας που έδινε στους μη αδειοδοτηθέντες τηλεοπτικούς σταθμούς διορία πέντε ημερών από την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης για να τερματίσουν τη μετάδοση των εκπομπών τους.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική και τις επιλογές της και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών», τονίζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Το ΕΣΡ πρέπει να ανακτήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι’ αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας».

Με την ανακοίνωσή της αυτή η ΝΔ επιχειρεί να επιβάλει τη πολιτική της ακυρώνοντας επί της ουσίας τον διαγωνισμό, καθώς εάν τα μη αδειοδοτηθέντα κανάλια συνεχίσουν να εκπέμπουν χωρις να έχουν καταβάλει χρήματα για άδεια,τότε δημιουργείται τεράστιο ζήτημα για εκείνους που πλήρωσαν ήδη τα 90 εκ. της πρώτης δόσης γιά να την πάρουν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here