ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε Νίσυρο για την επέτειο γνωριμίας με Καμμένο

ΦΩΤΟ: Γρ. Τύπου πρωθυπουργού,-ANDREA BONETTI

«Ένας απερχόμενος πρωθυπουργός, χωρίς καμία συναίσθηση της ευθύνης που έχει, χωρίς κανένα σχέδιο για τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων των νησιών, μετέβη στη Νίσυρο για προπαγάνδα», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί του Αιγαίου.

«Κυρίως, όμως, για να εορτάσει την επέτειο της γνωριμίας του με τον κυβερνητικό του εταίρο, για τον οποίο μάθαμε τις νεανικές κριτικές του κ. Τσίπρα. Και εις άλλα ταξίδια με υγεία».

To KKE, από την πλευρά του χαρακτήρισε υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η πολιτική του περιέχει δώρα για τους εφοπλιστές.

«Η αναστολή της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ για ορισμένα νησιά εκτός του ότι είναι προσωρινή, η κυβέρνηση τη συνδέει με την συνέχεια της απαράδεκτης κατάστασης του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών. Αυτή η συσχέτιση είναι απαράδεκτη» σημειώνει το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «η δραστική μείωση του ΦΠΑ είναι δίκαιο και αναγκαίο μέτρο και πρέπει να εφαρμοστεί τώρα για όλα τα νησιά προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες από το πρόβλημα του αυξημένου μεταφορικού κόστους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here