ΝΔ:Τσίπρας, ο Δρ. Τζέκιλ και ο Μίστερ Χάιντ της πολιτικής

Κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τη λίστα Μπόργιανς, τον κατηγόρησαν ότι την ώρα που ζητά εθνική συνεννόηση επιλέγει το δρόμο του διχασμού και σημείωναν ότι αποκορύφωμα της απαράδεκτης στάση του είναι ότι «χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μια επιστολή που λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε». Εχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του».

«Ο κ. Τσίπρας, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μια ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας», τόνισαν οι ίδιοι κύκλοι και συμπλήρωσαν:

«Κι όλα αυτά, ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στην οποία ο ίδιος συνέβαλλε με την πολιτική του. Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και ένα μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες εντός και εκτός Ελλάδας ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού».

«Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο ο Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα αυτής της απαράδεκτης στάσης είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μια επιστολή που λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε. Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του», κατέληξαν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here