Ναι από ΝΔ στην Εξεταστική για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Υπέρ της Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα δάνεια που δόθηκαν σε κόμματα και ΜΜΕ, τάσσεται για λόγους αρχής,η ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, ανακοίνωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένει από τα κυβερνητικά κόμματα να αποδεχθούν την πρότασή της για εξεταστική επιτροπή διερεύνησης «των συνθηκών που οδήγησαν στις καταστροφικές εξελίξεις για την οικονομία, πέρυσι το καλοκαίρι».

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι «με τη σημερινή πρότασή τους για Εξεταστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δεν έχουν ως αληθινό μέλημά τους τη διαφάνεια».Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση «προσπαθεί να εγκλωβίσει τον δημόσιο διάλογο και τα άλλα κόμματα σε μικροκομματικούς, επικοινωνιακούς τακτικισμούς» και συμπλήρωσε:

«Δεν θα το επιτύχουν. Η Νέα Δημοκρατία έχει διαχρονικά ταχθεί εμπράκτως υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Πρόσφατα, ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απτά δείγματα γραφής του σεβασμού του στους φορολογούμενους πολίτες, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του κόμματος και ένα αυστηρό πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων της».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here