Νέο κήρυγμα μίσους από Χρυσόστομο Κύπρου: Σχολεία κατά ομοφυλοφίλων

Σε μια ενέργεια ακραίας και επικίνδυνης διάκρισης προχωρά ο γνωστός για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές του απόψεις, αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Μιλώντας στο στο κυπριακό κανάλι Mega One ανήγειλε την ανέγερση εκκλησιαστικών σχολείων κατά της ομοφυλοφιλίας, κάάνοντας λόγο για σχολεία για «φυσιολογικούς ανθρώπους». 

Μάλιστα, τόνισε ότι στο πλαίσιο αυτό σε πρώτη φάση το Σεπτέμβριο θα ετοιμαστούν δέκα νηπιαγωγεία με στόχο μέσα σε δύο χρόνια να γίνουν δημοτικά και σε έξι έτη γυμνάσια και λύκεια, στα οποία θα δίνεται μία «υποδειγματική εκπαίδευση με ορθές κατευθύνσεις στους μαθητές, από τους οποίους θα έχουν την απαίτηση να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι που να είναι παράδειγμα προς μίμηση». Σημείωσε πως «ως κοινωνία έχουμε ξετσιπωθεί και πρέπει υπερπηδήσουμε την ανωμαλία». «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογικό, είναι αμαρτία» σχολίασε.

Όπως ανέφερε δε ο κ. Χρυσόστομος «υπήρξε στόχος για τη δημιουργία τέτοιου είδους εκπαιδευτηρίων από παλαιότερα, εντούτοις αναβλήθηκαν οι σχεδιασμοί λόγω της οικονομικής ύφεσης».

Π

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here