Νέο αρρωστημένο βίντεο του ISIS με παιδιά να εκτελούν Κούρδους μαχητές

 

Σε ένα νέο, αηδιαστικό και προπαγανδιστικό βίντεο, η εγκληματική οργάνωση του ISIS δείχνει πέντε παιδιά σε τελετή-διαδικασία εκτέλεσης ισάριθμων Κούρδων μαχητών, οι οποίοι είναι πεσμένοι στα γόνατα.  Ενα από τα παιδιά-εκτελεστές αναφέρεται ως Βρετανός. 

Η Daily Mail γράφει ότι το παιδί με τα μπλέ μάτια που αναφέρεται ως Abu Abdullah al-Britani, έχει την ίδια ηλικία με τον Jojo, τον γιό της 47χρονης τζιχαντίτριας Sally Jones, 47, η οποία έφυγε για τη Συρία. Στην παρακάτω φωτογραφία η Jones την ημέρα που γέννησε τον Jojo, στις 24 Δεκεμβρίου του 2004.

Οι όμηροι παρουσιάζονται ως μέλη κουρδικών πολιτοφυλακών. Τα παιδιά-εκτελεστές, ντυμένα με στρατιωτική παραλλαγή, εμφανίζονται να τους πυροβολούν. Στο τέλος, το ένα από τα παιδιά, που παρουσιάζεται ως «Αμπού αλ-Μπαρά ο Τυνήσιος», απευθύνεται στα αραβικά στους Κούρδους λέγοντάς τους πως «η μάχη δεν έχει ακόμη ξεκινήσει».

Από τα υπόλοιπα παιδιά στο βίντεο, το ένα παρουσιάζεται ως Αιγύπτιος, το δεύτερο ως Ουζμπέκος, το τρίτο ως Κούρδος και το τέταρτο ως Βρετανός, με το όνομα «αμπού Αμπντουλάχ ο Βρετανός».

 
Το βίντεο διαδόθηκε μέσω λογαριασμών σε κοινωνικά δίκτυα που είναι τμήματα του προπαγανδιστικού βραχίονα της ISIS στο Διαδίκτυο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here