Νέος γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Ξεκαλάκης

Μετά από πρόταση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά,  νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη ο Στέφανος Ξεκαλάκης.

Σε δηλώσεις του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε: «Την προηγούμενη Τετάρτη απεδείχθη περίτρανα για πολλοστή φορά ότι το παραμύθι που κάποιοι συνέγραφαν σχετικά με το μνημόνιο και το αντιμνημόνιο ‘τελικά δεν είχε δράκο’».

Ο κ. Ξεκαλάκης πρόσθεσε ότι, πλέον, οι πολιτικές δυνάμεις θα κριθούν από τον πολιτικό τους λόγο από το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνθέσουν και να συγγράψουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

«Θεωρούμε, ότι μέσα από τις οργανωτικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα μετά και το Συνέδριό μας, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το μίτο της σχέσης του με την ελληνική κοινωνία από την αρχή, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας» κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here