Νέες αιχμές Βουδούρη: «Ο βασιλιάς Μουζάλας είναι γυμνός»

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Νέα προσωπική επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γ. Μουζάλα, απόρροια της κόντρας τους που οδήγησε στην παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα πρώτης υποδοχής, εξαπέλυσε ο Οδ. Βουδούρης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM 99,5, ο κ. Βουδούρης εμπλέκει και τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι τον ενημέρωσε για όλα τα πράγματα τα οποία γνώριζε τη στιγμή που τον συνάντησα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Εγώ δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά τα γεγονότα, που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε ο οποίος θέλει να κοιτάξει να το δει» ανέφερε μιλώντας

« Το μόνο εμπόδιο που συνάντησα, είναι το γραφείο του υπουργού. Όχι μόνο δεν πήρα εκχώρηση αρμοδιοτήτων, αλλά με επίσημο έγγραφο ο Μουζάλας μου ζήτησε να μην κάνω τίποτα» υποστήριξε.

«Ο βασιλιάς Μουζάλας είναι γυμνός, το ξέρετε εσείς το ξέρω εγώ το ξέρουν οι πάντες. Αυτό το οποίο λείπει σε αυτή τη χώρα, είναι ένα παιδί το οποίο θα το πει μέσα στην αγαθότητά του, θα το πει. Εγώ έδωσα τα γεγονότα, εγώ δεν είπα τίποτα, δεν κάνω σχολιασμό, δεν έχω καμία πικρία» τόνισε.

Και συνέχισε: «Έχει δώσει (σ.σ. ο ΓιάννηςΜουζάλας) όλες τις αρμοδιότητες της τεχνικής υπηρεσίας της υπηρεσίας υποδοχής, η οποία είναι αρμόδια για τα camp, με απόφαση την οποίαν ξέρετε έχει δημοσιευθεί, είναι γραπτή, όλες τις αρμοδιότητες τις έχει δώσει σε μία προσωπική του σύμβουλο, σε μία πολιτικό μηχανικό του πολιτικού του γραφείου και μάλιστα της έχει δώσει δικαιοδοσία, αυτή η σύμβουλος να έχει δικούς της συμβούλους. Δηλαδή κάνει ένα τεχνικό γραφείο παράλληλο. Αυτό είναι ένα δεδομένο, όλοι το ξέρουνε. Και σύμβουλος της συμβούλου είναι παιδικός φίλος του κ. Μουζάλα, όλοι το ξέρουνε».

Τέλος, είπε πως είχε «άριστη συνεργασία και με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με την Πρόνοια. Το μόνο εμπόδιο το οποίο συνάντησα, είναι το γραφείο του υπουργού, αυτό είναι το παράδοξο, αλλά είναι η πραγματικότητα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here