Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε η Metropolitan Opera, όταν θεατής σκόρπισε ύποπτη σκόνη

ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Εκκενώθηκε χθες Σάββατο η φημισμένη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, όταν ένας θεατής σκόρπισε μια μυστηριώδη άσπρη σκόνη, στη διάρκεια του διαλείμματος παράστασης του «Γουλιέλμου Τέλλου», πλησιάζοντας το σκάμμα της ορχήστρας.

Οι θεατές ενημερώθηκαν αμέσως ότι η παράσταση διακόπτεται και ότι πρέπει να αποχωρήσουν, ενώ την ίδια ώρα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της νεοϋορκέζικης αστυνομίας κατευθυνόταν προς το κτίριο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει μια περιγραφή του προσώπου που διασκόρπισε τη σκόνη, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη μετά το επεισόδιο αυτό.

Να σημειωθεί, ότι από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματίες.

«Μιλήσαμε σε πολλούς μάρτυρες. Είπαν πως είχαν συζητήσει μ’ έναν άνδρα που δεν ήταν από τη Νέα Υόρκη. Τους είπε πως είχε έρθει για να διασκορπίσει στη διάρκεια της παράστασης, τις στάχτες ενός φίλου, του μέντορά του σε ό,τι έχει να κάνει με την όπερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τζον Μίλερ, υπαρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και υπεύθυνος για την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. «Δείγμα της ουσίας εστάλη σε εργαστήριο για να αναλυθεί», πρόσθεσε.

Η Met για λόγους ασφαλείας, προχώρησε στη ματαίωση και της αποψινής παράστασης «Η Ιταλίδα στο Αλγέρι».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here