Νέα πρόσκληση Κατροούγκαλου στους αγρότες για διάλογο

Εκκληση για διάλογο απηύθυνε στους αγρότες ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής. «Θα ακούσετε τις προτάσεις της κυβέρνησης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όταν θα έρθουν οι αγρότες, όπως ελπίζουμε και προετοιμάζουμε αυτήν τη συνάντηση στο τέλος της εβδομάδας» ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στους δημοσιογράφος.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη διατυπώσει τις προτάσεις της για τα περισσότερα θέματα όπου υπάρχουν παραμετρικές αλλαγές, όπως για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες.

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει αυτόνομο το Ταμείο των επιστημόνων, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για σενάρια που δεν έχουν επαφή με τον σχεδιασμό του υπουργείου.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε ότι σχεδιάζεται η συνολική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από 1/1/2017.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here