Νέα πρόκληση Μιχαλολιάκου, χαιρέτισε ναζιστικά σε συγκέντρωση

Σε μια ακόμη πρόκληση προχώρησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Προσερχόμενος σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η φασιστική οργάνωση στα γραφεία της, στη Λ. Μεσογείων, λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων στο κέντρο, χαιρέτισε ναζιστικά τους συγκεντρωμένους ομοιδεάτες του.

Εξω από τα γραφεία της Χ.Α είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της νεοναζιστικής οργάνωσης με αποτέλεσμα να είναι κλειστή η Λ. Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, από την Κατεχάκη μέχρι την Μιχαλακοπούλου.

Η συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων, απαγορεύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για λόγους δημόσιας ασφάλειας, καθώς την Παρασκευή, ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν σε ομάδα Γερμανών ακροδεξιών που επισκέπτονται την Ελλάδα με πρόσκληση της Χ.Α, ενώ είχαν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, όπου η αστυνομία επενέβη δυναμικά και προχώρησε σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές

Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα που γίνονταν οι προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και σε δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here