Νέα δικαστική εμπλοκή της Κατερίνας Σαββαΐδου: Καλείται ως ύποπτη για απιστία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία καλείται να δώσει εξηγήσεις την ερχόμενη Τετάρτη, στους εισαγγελείς Γ. Δραγάτση και Αγγελική  Τριανταφύλλου η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα  Σαββαΐδου.
Μόλις χθες ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος που αφορά στην παράταση κατά ένα χρόνο που έδωσε στους καναλάρχες προκειμένου να καταβάλουν φόρο 20% επι των διαφημίσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και σήμερα έγινε γνωστή νέα δικαστική εμπλοκή της. 
Αυτή τη φορά καλείται να εξηγήσει ενώπιον των εισαγγελέων γιατί αποφάσισε την επανεξέταση φορολογικού προστίμου 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρ’ ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. Μάλιστα, η απόφαση φέρεται να «πάγωσε» επ’ αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά απ’ αυτήν ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Αύγουστο μέσω της ιστοσελίδας FmVoice. Η υπόθεση της συγκεκριμένης εταιρίας έχει παραπεμθεί και στη Δικαιοσύνη ως τοκογλυφία με εμπλεκόμενο μάλιστα στην υπόθεση πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και εκκρεμεί.  
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here