Μπλόκο στην Άννα Κορακάκη από τις Ιταλικές αρχές για τα όπλα – Έχασε την πτήση της

Οι ιταλικές αρχές σταμάτησαν την Άννα Κορακάκη στο αεροδρόμιο της Ρώμης για τα όπλα και την καθυστέρησαν σε τέτοιο βαθμό μετους ελέγχους με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση τηςγια Αθήνα.

Διπλή υποδοχή περιμένει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη σήμερα. Με πτήση της Alitalia φτάνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 11:40 και από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι της για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για  να πάει  στο σπίτι της στη Δράμα.

Με δύο μετάλλια στο στήθος της, ένα χρυσό και ένα χάλκινο έρχεται πίσω η 20χρονη αθλήτρια που έγραψε ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Από πλευράς της κυβέρνησης, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα την υποδεχτεί ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ υποδοχή ετοιμάζεται και για την άφιξή της στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η Αννα Κορακάκη είναι η πρώτη αθλήτρια μετά από 100 χρόνια που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Τελευταίος ήταν ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας το 1912 στη Στοκχόλμη.

Παράλληλα, είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας μετά από δώδεκα χρόνια, αφού τόσο στο Πεκίνο (2008) όσο και στο Λονδίνο (2012) η χώρα μας είχε περιοριστεί σε ασημένια και χάλκινα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here