Μπαλαούρας: Απλός κόσμος που δεν έχει σχέση με τον φασισμό ψηφίζει ΧΑ-Λάθος η επίσκεψη στο Καστελόριζο

«Υπάρχει απλός κόσμος που μέσα στη μέγγενη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και την αδυναμία να δώσει λύσεις με τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, νομίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι λύση για αυτόν» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου περί εκδημοκρατισμού της Χρυσής Αυγής. 

«Είναι απλός κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με τον ρατσισμό και τον φασισμό. Δεν αναφέρομαι στα τάγματα εφόδου, αλλά για τους απλούς ανθρώπους, τους ψηφοφόρους που αγωνιούν για να βρουν μία λύση επιβίωσης. Ουσιαστικά κάνω μία διαπίστωση ότι υπάρχει και κόσμος που έχει παρασυρθεί και δεν είναι στη λογική των φασιστών. Προσωπικά, κάτι που αποφεύγω να αναφερθώ, έχω σκοτωθεί στην επιτροπή της Βουλής με τους Χρυσαυγίτες και ιδιαίτερα με τον Κασιδιάρη. Δεν υπάρχει από τη δική μας πλευρά άποψη συγχώρεσης σε αυτό το ναζιστικό μόρφωμα» ανέφερε.

Σε ερώτηση πώς σχολιάζει το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Καστελόριζο με δύο Χρυσαυγίτες βουλευτές υποδίκους να τον ακολουθούν απάντησε:

«Να αποσαφηνίσουμε κάτι για το ταξίδι του κ. Καμμένου. Αυτό που θα πω είναι πολύ χειρότερο. Ήταν απόφαση της επιτροπής εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Σε αυτό το  ταξίδι θα πήγαιναν οι βουλευτές της επιτροπής ανεξαρτήτως κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως έβγαλε ανακοίνωση που επέκρινε αυτή την  επίσκεψη. Νομίζω γενικότερα ότι αυτή η επίσκεψη ήταν ένα μεγάλο λάθος. Ακόμη και Xρυσαυγίτες να μην πηγαίναν μόνο και μόνο σε μία ευαίσθητη περίοδο όπως αυτή, δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here