Μουλόπουλος: Η 30χρονη θητεία μου στον ΔΟΛ με ώθησε να αναμιχθώ-Εντονες αντιδράσεις

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ο Β. Μουλόπουλος μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του οργανισμού».

Για ορισμό της διαπλοκής έκανε λόγο η ΝΔ, χυδαίο εκβιασμό της κυβέρνησης είδε ο Ε. Βενιζέλος ενώ ο Σ. Θεοδωράκης σχολίασε στο twitter«Προσοχή δεν είναι πλάκα. Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο ΔΟΛ – Νέα, Βήμα και ραδιόφωνο! Επόμενος στόχος Μέγκα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ».

Νωρίτερα, με ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος απεδέχθη πρόταση της διοίκησης  «να  συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ». Ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε διατελέσει επί πολλά χρόνια διευθυντής σύνταξης  στην εφημερίδα το Βήμα, στην συνέχεια εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αυγής.

Η επιλογή του Β.Μουλοπουλου να αποδεχθεί την πρόταση του ΔΟΛ είναι προσωπική και απολύτως σεβαστή, αναφέρουν πηγές της Κουνμουνδούρου. «Ο ίδιος εξάλλου ήταν επί χρονιά διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here