Μικρόψυχη και ανθελληνική στάση της ΝΔ για τη σύνοδο του Παρισιού

Την ώρα που ο ελληνας πρωθυπουργός έχει προσκληθεί και συμμετέχει στη σύνοδο των σοσιαλιστών ηγετών της ΕΕ, καταθέτοντας τις προτάσεις που πρέπει να ληφθούν ώστε να προσχωρήσει η ΕΕ και να ευνοηθεί η Ελλάδα(διπλασιασμό πακέτου Γιούνκερ, κατοχύρωση κοινωνικών δικαιωμάτων, εξαίρεση των αναπτυξιακών δαπανών από το έλλειμμα), η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρήκε την ώρα να κάνει αντιπολίτευση, Μόνο που η αντιπολίτευσή της είναι αυτή την κρίσιμη ώρα τόσο μικρόψυχη και μικροκομματική, που στρέφεται εναντίον των συμφερόντων της ίδιας της χώρας. 

Η ΝΔ όχι μόνο δεν στηρίζει τις προτάσεις που θα μπορούσαν να ελαφρύνουν τη χώρα αλλά συντάσσεται ανοικτά με τον πιο ακραίο, νεοφιλελεύθερο πυρήνα της Ευρώπης. Κατά τα άλλα δήθεν μάχεται για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

«Ο κ. Τσίπρας περιφέρει τις ένοχες αυταπάτες του και στις Συνόδους των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών τους οποίους παλαιότερα καθύβριζε» αναφέρει, μεταξύ άλλων η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και συνεχίζει:

«Τη στιγμή που οδηγεί, με την υπερφορολόγηση και την καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η οικονομία, σε νέα αδιέξοδα τους πολίτες και τη χώρα, προσπαθεί να εμφανιστεί – δραπετεύοντας από την πραγματικότητα  ότι καταθέτει προτάσεις και για τη … σωτηρία της Ευρώπης!

» Με την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του η ελληνική κοινωνία και η οικονομία βρίσκονται σε διαρκή κατήφορο.

» Το σίγουρο είναι ότι δεν τον πιστεύει πλέον κανείς.  Άλλωστε ο ίδιος ομολόγησε το αδιέξοδο της πολιτικής και της στρατηγικής του.»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here