Μια χαρά ήταν ο 55χρονος Ρώσος που έψαχναν όλοι εναγωνίως ως αγνοούμενο

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για έναν 55χρονο Ρώσο περιηγητή, επειδή η συντροφιά του ανησύχησε και τον θεώρησε αγνοούμενο.

Τελικά βρέθηκε στην Ουρανούπολη να χαίρει άκρας υγείας και να απορεί που τον έψαχναν.

Οι έρευνες άρχισαν όταν οι φίλοι του ενημέρωσαν προ διημέρου ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του. Ξαμολύθηκαν πυροσβέστες, αστυνομικοί, ΕΚΑΜ, ειδικά σκυλιά ιχνηλάτες  αλλά και ιερείς και μοναχοί και έψαχναν πάνω κάτω στο Άγιο Όρος εδώ και 48 ώρες.

Ο 55χρονος επισκέπτης, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει την Πέμπτη την ανάβασή του από τη Σκήτη της Αγίας Άννης στον Άθω.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, είχε σταματήσει αργότερα το μεσημέρι, σε ένα καταφύγιο που βρίσκεται εκεί σε ύψος περίπου 1500 μέτρων ενώ εκείνοι συνέχισαν. Επειδή επιστρέφοντας στο καταφύγιο δεν τον βρήκαν, άρχισαν να ανησυχούν

Ο Ρώσος τελικά εντοπίστηκε στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. Όπως είπε στις αρχές, έχασε κάποια στιγμή τον προσανατολισμό του  στο Αγιον Όρος και αποφάσισε να πάρει το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασε στην Ουρανούπολη. Δεν θεώρησε ότι οι άλλοι θα ανησυχούσαν και έτσι δεν τους ειδοποιήσε ότι ήταν καλά στην υγεία του και στην εγκόσμια Ουρανούπολη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here