Μητσοτάκης κατά κυβέρνησης για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της τροχαίας

Στο προσφιλές του θέμα του νόμου και της τάξης, επανέρχεται ο αρχηγός της ΝΔ Κων. Μητσοτάκης, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της τροχείας χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, από αγνώστους.

«Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών – πλέον  ούτε και των ίδιων των αστυνομικών. Το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δείχνει ότι η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη.Οι αστυνομικοί, σχεδόν καθημερινά, κινδυνεύουν στο βωμό του καθήκοντος. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να τους περιβάλλουμε με τη στήριξη και το σεβασμό μας», υπογραμμίζει ακόμη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι αρχές αυτές γίνονται σεβαστές από την Κυβέρνηση. Άλλωστε διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε την Αστυνομία με καχυποψία, αν όχι με απροκάλυπτη εχθρικότητα».

«Είμαι αποφασισμένος ως πρωθυπουργός να αποκαταστήσω αμέσως το νόμο και την τάξη στη χώρα μας. Στέκομαι στο πλευρό των αστυνομικών, που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς πολιτική κάλυψη, επιτελούν το καθήκον τους. Στέκομαι, όμως, και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν να νιώσουν ξανά ασφαλείς στη γειτονιά τους», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here