Μητσοτάκης: Κάνει το άσπρο-μαύρο, κατηγορεί Τσίπρα για πόλωση και διχασμό!

ΦΩΤΟ: EUROKINISI

Σε μια ακόμη προσπάθεια να αλλοιώσει την πραγματικότητα, κάνοντας το άσπρο-μαύρο, προσχώρησε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενώ είναι αυτός που δίνει έναν υπέρ πάντων αγώνα για να ρίξει τη κυβέρνηση και να ακυρώσει τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών μην τυχόν και πληρώσουν οι καναλάρχες, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι προωθεί την πόλωση και τον διχασμό.

Τη στιγμή που ο ίδιος εγκαλεί τη κυβέρνηση για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, εξαπολύει επίθεση εναντίον της χρεώνοντας της τεχνητή πόλωση.

Ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Ελευσίνα όπου έκανε περιοδεία,  προσωπική επίθεση στον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα τα οποία ο ίδιος δημιούργησε.

«Καταφεύγει σε μία τεχνητή πόλωση, σε ένα ψεύτικο διχασμό, καθώς και σε μία ακραία ρητορική, η οποία δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου το οποίο περιμένουν οι πολίτες», είπε ο κ. Μητσοτάκης από την Ελευσίνα όπου περιόδευσε το πρωί.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία διάθεση να τον ακολουθήσει «στον ολισθηρό κατήφορο τον οποίο έχει διαλέξει».

Όπως ανέφερε, χρέος του και χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι «να ενώσουμε τους Έλληνες και να προτάξουμε ένα συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση». «Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεθοδικότητα, με συνέπεια και με προσήλωση στον τελικό στόχο», συνέχισε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε εξάλλου ότι στο πλαίσιο του σχεδίου που ετοιμάζει το κόμμα για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, περιοχές όπως η Ελευσίνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των αναπτυξιακών δράσεων. «Διότι», κατέληξε, «μόνο με την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων και την εκμετάλλευση του αναξιοποίητου εργατικού δυναμικού της περιοχής, μπορούμε να προσβλέπουμε, όχι μόνο σε ανάπτυξη, αλλά και σε σημαντική αποκλιμάκωση της ανεργίας»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here