Μητσοτάκης για Μουλόπουλο-ΔΟΛ: Ο ορισμός της διαπλοκής-Εκλογές

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αιχμή την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στις διεργασίες για τη διάσωση του ΔΟΛ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, καταλογίζοντάς της πως είναι «ο ορισμός της διαπλοκής». Παράλληλα επανέλαβε το μόνιμο τροπάρι του περί διεξαγωγής εκλογών καλώντας τα άλλα κόμματα να μην μένουν αμέτοχα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ!

«Εξελίσσεστε στην πιο αδίστακτη, στην πιο αυταρχική κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, οι εξελίξεις στον ΔΟΛ αποκάλυψαν την ηθική γύμνια, την αδίστακτη φύση, τον τρομακτικό κυνισμό αυτής της κυβέρνησης. «Ανεβήκατε στην εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους που θα άλλαζαν το μιντιακό κατεστημένο», σημείωσε και κλιμάκωσε την επίθεσή του λέγοντας: «Επιχειρήσετε τον έλεγχο των ΜΜΕ, όταν πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια. Προσπαθείτε μήνες να ελέγξετε το μιντιακό τοπίο. Διαβάσατε την απόφαση του ΣτΕ; Γιατί μάλλον δεν καταλάβατε ότι ο νόμος Παππά κηρύχθηκε αντισυνταγματικός».

Εκλογές

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκ νέου εκλογές καλώντας τη κυβέρνηση να μην κρατά άλλο όμηρο τη χώρα και προειδοποιώντης να μην διανοηθεί να αλλάξει τον εκλογικό νόμο για τις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε επίσης μήνυμα στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να μη μείνουν ουδέτερα στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.. «Το δίλημμα είναι τέταρτο μνημόνιο ή Grexit και η αντιπαράθεση είναι «οι δυνάμεις του μέτρου και της λογικής από τη μία, με τις δυνάμεις του λαϊκισμού από την άλλη»», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε με νόημα πως «πρόσωπα και κόμματα κρίνονται από το πώς θα τοποθετηθούν απέναντι σε αυτήν τη διαχωριστική γραμμή. Ουδετερότητα απέναντι σε αυτό δεν χωράει, μη γελιέστε». Μάλιστα έκανε και αναφορά στα κόμματα, όπως το ΠΑΣΟΚ, «που παραμέρισαν τις διαφορές τους και κυβέρνησαν μαζί».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here